omfg. ó.o

Hejallagladasmåtjejerochkillar. Nu skriver jag igen O: Just precis öppnade jag min msn, och då hade jag 212 olästa meddelanden i inkorgen. Snälla sluutaa skicka, jag ooorkaar iinte svaraa på alla! :<
Och nu fick jag ett sms från Matilda. Pöss på däJ! 8D idag har jag haft det kul. Niorna hade en musikal i skolan, den ägde. Den hette typ Mean Girls, och handlade om det som det handlar om i själva filmen Mean Girls, för er som sett. Go Meangirls! 8D Haha. Och så hittade jag en sötig text också.

När jag gråter, torkar jag tårarna. När jag ramlar kliver jag upp igen. När jag blir sviken går jag vidare. När mitt liv rasar bygger jag upp det igen.

--------------------------------

Men om jag förlorar dig får tårarna rinna.

Då kliver jag inte upp.

Då går jag inte vidare.

Då får mitt liv rasa.


Visst var den gullig? Men åhnej, nu börjar jag skriva med en sånhära text också :C då vill jag inte skriva mer, orkar inte. Ska iväg till cheerleadingen nu, med Lisa och Karin :> Så hinner inte heller skriva mer. Bajbaj c:

/ Lisa


HEJ,HEJ,HEJ.

hejhejhej O: Jag är lite hej-beroende. SÅ HEJ. HEJ. HEJ. Ähm, kul att läsa va? :C JAJAJA, men jag måste få komma till saken nån gång O:
Idag har jag nyss kommit hem från matilda. Jag sovde över hos henne från torsdag till lördag och jag antar att ni nästan kan räkna ut hur många nätter jag sov över själva :3 för er som är lite tröga och inte orkar tänka så var det två. Igentligen skulle jag bara sova över en natt, men ja, man blir matilda-beroende och då kan man inte låta bli att stanna. Vi har gjort en massa skoj, bland annat sänt radio på ustream, ätit godis, gosat med hennes katter, vart med varandra, och varit med hennes häst TÄCKET. <3 Han var bara FÖR SÖÖÖT!! Han är en Connemara korsning f. 1999 :3 altså är han lika old like me. Vi tog även en massa foton, och matilda sitter i andra änden av skype och väntar ivrigt på att jag ska visa några av dem 8D så varsågoda och ta för er. MEN INTE KOPIERA, JAG MENADE TA FÖR ER AV DEN VACKRA SYNEN! KOPIERING ÄR SÅÅÅ STRÄNGT FÖRBJUDET! EFTERSOM DET ÄR MATILDAS HÄST OCH VI ÄR PÅ BILDERNA SÅ KAN VI POLISANMÄLA DIG OM DU SNOR DOM, SÅ HÅLL TASSARNA I STYR.
awweee. Hon dära blonda är matilda, den brunetta är jag :3 gud vad söt täcket äääär <3 fler laddar jag inte upp, inte just nu xD kommer troligtvis göra en header av bilderna snart! <33 Fast om jag kommer ha den på denna bilden vet jag inte, hoppas det xD Fast matilda får lära mig, så jag väntar tills hon sover över hos mig, då kan she show.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer förrutom att vi hade riktigt kul och att ni inte får glömma att det är stort copyright på bilderna. COPYRIGHT betyder att det är förbjudet att kopiera, och det finns även en (c) liknande symbol som betyder copyright.
YOURS,
/ Lisa

Shopping! ;]

haha, AWESOME. Nu har jag och Soffan varit in tha allum och shoppat. Hon köpte så hiimla mycket, o jag så lite! :c Hon köpte: 2 Påskstatyer, en assnyygg kofta, ett pennfack, ett svart diadem med en vit rosett med svarta prickar (avis, en sån ville ja också ha men de var den sistaa!) Och mycket mer, kommer inte ihåg allt x)
SJÄLV KÖPTE JAG ett svart flätat midjebälte (AWESOME, SÅ SÖTT!) Och en mascara, och ett par coola sol glasögon c: Ville igentligen köpa ännu mer, men tyvärr hade jag inte mer än 420 kr med mig :/ Hittade ett fint sommrigt nagel lack också. Men blä, det kostade 40 kr och jag hade bara 37 kr i slutet xD But that's the life.
Sen åt jag på paprika, och köpte ett tuggummipaket om ni så är så detaljberoende.
Och snart är det ju påsk också, <3 Längtar ;DDD Så funny. Påsken är mysig. Och redan imorgon (torsdag) så ska jag till Matilda <3 Sova över till och med <3 ÅH VA JAG LÄNGTAR MATILDA, SÅ KUL DET SKA BLI! <3

/ Lisa

Here I come! :D

HÄLLÅ, kära läsare. Nu är det snart dags för mig och soffaan (sofie) att åka och shoppa. REDAN PÅ ONSDAG FAKTIST! :D Gud vad kul det ska bli. Vi ska handla en massa olika things, :D Och min snällsnälla mamma har sagt att jag kan få min månadspeng på 240 kr i förväg <3 tack så mycket :D
Och sedan får jag ju faktist inte glömma att jag ska sova över hos min underbara Matilda på TORSDAG! Inte långt kvar <3 nu satt jag och målade en liten bild på dej och mej matilda c: Och såhär snygg *host* blev den.
Matilda H och Lisa S (c)
Till vänster: JAG
Till höger: MATILDA

mwähähähähähähähähähä xD Förlåt Tilda, men koncentrerade mig inte :C vi blev lite miffade, men ja, jag hade inte min ritplatta och .. :C
Men jaja, xD Nu orkar jag nog inte skriva så mycket mer :C för jag vet inte vad jag ska skriva. Justja, jag pratar med en dator. Kolla själva:
hähä xD www.biadesign.se/pratameddatorn
Testa, det är askul :) Säger du vad den heter kommer den inte att glömma det xD
/ Lisa

Glad påsk :D

Nu längtar jag.. xD var bara tvungen att göra 2 inlägg denna dagen O: bara föra att jag skrevdedära förra inlägget om atmosfear och kanonen och liseberg längtar jag ännumer :C JÄTTEMYCKET <3 Och jag glömde faktist säga, glad påsk. ^^ Nu är påsken snart här, och det ska vi fira! :3 Hur firar du påsken? <3 berätta, är nyfiken :) Och vad ska du göra nu framåt våren och sommaren? <3 (de bästa årstiderna på året är sommaren och våren) :D
Jag ska Fira påsk, gå på Liseberg flera gånger, och hoppa studsmatta, träffa kompisar, åka till sjöstjärnans ridläger och så mycket mycket mer! ;D JAG <3 SOMMAREN OCH VÅREN! :D Fast längtar nog mest till sommarn <3 Den äger c:
/ Lisa

Längtar! :D

Nu är det faktist så, kärakärakärakärakärakära läsare, att jag LÄNGTAR till liseberg, gah. JAG OCH SOFFAN SKA ÅKA LIVEN UR OSS ! ;O fast ingen av oss vågar åka dendära höga grejen dom kallar atmosfear :c
Atmosfear på Liseberg :C <-- MAMMA HJÄLP D8
så ja, vi får väll vara de små fega små trollen som klampar runt och stirrar avundsjukt på det stora tornet med den snurrande grejen som skrämmer livet ur dessa oskyldiga människor. :c Iallafall så hade jag tänkt vara så modig att åka balder minst 2 gånger och flumride tills vi får ett bra foto, och KANSKE kanonen, om det inte är så att jag är såppas feg att jag inte vågar :c Kanonen på liseberg :c <-- klicka för större.
NÄE, förlåt mig matilda att jag snodde bilden du hade på din blogg, -> www.ohhyyess.blogg.se <-. Och förrästen MATILDA, DU OCH JAG MÅSTE OCH DÅ MENAR JAG MÅSTE PÅ LISEBERG NÅN VACKER DAG.
Sedan längtar jag till ridlägret som jag och Filippa ska till. <3 där ska vi möta Matilda och hennes kompis Johanna ^v^
Don't worry Sofie - we can do it - together.

/ Lisa


RSS 2.0